top of page

WRAPPING, FOLIERING 

Vad är Lackskyddsfolie och vad gör den?

Genomskinlig lackskyddsfilm är avgörande för att ditt fordon ska se fabriksny ut. Konceptet med lackskyddsfilm utvecklades för ett antal decennier sedan, men det var inte upp till en kvalitet som detalj bilvårdaren kände sig bekväma att stå bakom. Efter ett antal år av vidareutveckling perfektionerades produkten för några år sedan och nu kan vi verkligen säga att det är något inget fordon bör gå utan.

Läs mer

PROFESSIONELLA TJÄNSTER

Vi möter dina behov

Lackskyddsfilm med extremt hög prestanda

STEK Paint Protection Film är extremt tåligt och skyddar effektivt lacken mot repor, stenskott och vardagligt slitage. Filmen är maximalt transparent för att vara så osynlig som möjligt. STEK PPF har mycket hög vatten avstötande prestanda, självläker från mindre repor och skyddar från ”gulning”. STEK PPF skyddar lacken mot:

  • Repor

  • Stenskott

  • Vardagligt slitage

  • Salt

  • Vägskräpp

  • Och för tidig nedbrytning av din färg


Det ger lacken:

  • Extremt hög glans

  • Hållbar finish

  • Hög vattenavvisande prestanda

Varje installation som vi utför är skräddarsydd efter utformningen av det specifika fordonet. Vi erbjuder flera paket och yttreyta behandlingar för att passa alla kunders behov och budget.

Det är viktigt att din färg är felfritt före installationen. Man tror ofta att bilar som kommer från fabriken automatiskt kommer att vara i nyskick, men det är faktiskt ganska sällan man ser det. Det första steget vi alltid tar är att ta bort alla defekter och virvlar, så att färgen under filmen blir perfekt, och sedan appliceras filmen. Av denna anledning uppmuntrar vi våra kunder att ta bilen direkt från återförsäljaren till vår butik för att undvika ytterligare potentiella skador. Detta är därför att många av våra kunder väljer att skicka sina bilar till oss direkt från återförsäljaren.

Stenflis, salt, sand och annat vägskräpp kan ta skada ditt fordons yttreyta, men med wrapping minskar den rädslan avsevärt. Det krävs bara ett stenskott för att önska att du hade gjort det tidigare, och det är mycket mer kostnadseffektivt än ett nytt lackeringsarbete. Vi är mycket stolta över vårt hantverk, och vi kanske inte är den billigaste butiken du har tittat på, men som det gamla ordspråket säger, du får vad du betalar för. Vi står bakom vårt arbete och garanterar kundnöjdhet.

PARTIAL-PLUS_edited.jpg

PARTIAL PLUS

Noggrannhet

full-front_edited.jpg

FULL FRONT

Alltid förberedd

performance-package_edited.jpg

PERFORMANCE PACKAGE

Expertservice

full-rear-bumper_edited.jpg

FULL PEAR BUMPER

Noggrannhet

Full-Vehicle_edited.jpg

FULL VEHICLE

Alltid förberedd

bottom of page